Smakelijke maaltijden bezorgd aan huis door Tafeltje Dekje

** PERSBERICHT **

 

De Stichtingen Tafeltje Dekje die in Lingewaard actief zijn, bezorgen gezonde en betaalbare maaltijden bij o.a. ouderen, gehandicapten of mensen met een chronische ziekte in alle dorpen van de gemeente Lingewaard.

De maaltijden worden bereid door de keuken van de RijnWaal Zorggroep te Bemmel. Er wordt gekookt met verse ingrediënten en er worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Ook wordt er rekening gehouden met dieetwensen.

Elke dag is er een keuze uit drie menu’s voor één of meerdere dagen.

De maaltijden worden dagelijks koelvers aan huis bezorgd en kunnen worden opgewarmd met behulp van een Mealbutler of magnetron. Prijs voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht is € 7,-. Bovendien is het hierbij mogelijk om per maaltijdcomponent (soep, hoofdmaaltijd, toetje) te bestellen. Een hoofdmaaltijd is verplicht.

In Gendt, Doornenburg en Angeren worden ook dagelijks warme maaltijden verstrekt. De prijs hiervan is € 8,-. Ook hierbij is het mogelijk per maaltijdcomponent te bestellen.
Per woonplaats zorgt een groep rijders dat de maaltijden dagelijks, rond de middag, worden bezorgd. Wij zijn altijd opzoek naar vrijwilligers om te helpen bij het rondbrengen van de maaltijden.

Bovendien zijn we in Bemmel (Haalderen en Ressen) op zoek naar bestuursleden en een coördinator.

Overweegt u gebruik te gaan maken van de maaltijden of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger neem dan contact op met een van de onderstaande coördinatoren:

• Angeren: Gerda Janssen-Peters (026 3253040)
• Bemmel, Haalderen en Ressen: Jos Jorna (06-23850538)
• Doornenburg: Mariet Willemsen (0481-425584)
• Gendt: Nell Hendriks-van den Bergh (0481-423244)
• Huissen: Bert Bouwmeister (026-3275465)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*