BREKEND: Toon en Ans Niels in kasteelcafé de Herberg

In de wandelgangen gonsde het al van de geruchten over kasteelcafé de Herberg.

De huidige cateraar – de Buitenpoort Huissen – stopt ermee en heeft in overleg met kasteelbestuur de sleutel van café de Herberg overgedragen aan Toon en Ans Niels. Het kasteelbestuur deelde dat maandagavond mede tijdens het coördinatoren overleg van de kasteelorganisatie.

Het echtpaar is geen vreemd gezicht op kasteel Doornenburg want ze huren al geruime tijd de kasteelboerderij en staan aan het begin van een grote verbouwing om de boerderij om te vormen tot een luxe B&B.

De uitbreiding van de hotelactiviteiten met het terras en café van het kasteel is daarom een logische volgende stap. Per 1 september a.s. wordt de sleutel officieel overgedragen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*