Gendtse kermis Herbergplein 2.0?

** GENDTS PERSBERICHTJE! **

Vorig jaar was de laatste keer dat er feestgedruis op het Herbergplein was tijdens de Gendtse Kermis.

Is er dan dit jaar geen plaats meer voor de mensen die jarenlang kermis vierden bij Harry en Henny en hier mee een van de vele kermis tradities uitgestorven? Of toch niet?

Dit jaar wordt er voor ‘de jeugd van vroeger’ op het plein naast De Leemhof een programma verzorgd. Kermisdinsdag rond 11.00 u zal Tom Meuwese op dit nieuwe plein de aftrap verzorgen. Een plein welke gezellig aangekleed zal worden, voorzien zal zijn van een dansvloer, veel zitplaatsen en diverse obers. Van alle gemakken voorzien dus.

Tot omstreeks 15.00 u zal Tom proberen er een onvergetelijke middag van te maken, daarna zal op het podium bij De Klok Duo Sowieso het feest verder voort zetten met als welkome onderbreking niemand minder dan Dennie Christian!

Dit alles is gratis toegankelijk, dus ga gezellig even aan en proef de sfeer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*