Vandaag hoger beroep toetsenbord terrorist

Vandaag, 14 augustus 2019, staat in de agenda van een aantal durpelingen te boek als een spannende dag.

Want vandaag opent het hoger beroep dat toetsenbord terrorist Vincent T. uut Doornenburg via zijn advocaat heeft ingesteld tegen de uitspraak van december 2018. Daarin wordt de 46 jarige man veroordeeld tot 36 maanden celstraf wegens het voorbereiden van een terroristische aanslag.

T. is de oprichter van de rechts-extremistische Anti Terreur Brigade op Facebook, die als doel zou hebben actief moslims te bestrijden. In chats ronselde hij leden, zocht hij naar wapens en gaf hij aan ‘linkse kopstukken’ af te knallen“, aldus de tenlastelegging die dus bewezen werd geacht door de rechtbank.

Daartegen is Vincent T. dus in hoger beroep gegaan, en dat beroep dient vandaag. T. zit sinds zijn aanhouding in mei 2018 in de extra beveiligde gevangenis in Vught.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*