School’s Out forever

In het kader van het Tante Teus concept kijken we vandaag terug in de kijkerT.

Terug naar de jaren 1969-1971. Een schoolfoto van de 3e klas lagere school van Doornenburg, die toen koud was samengevoegd. Meisjes en jongens bijeen in één klas, het was wat hoor.

Blijkbaar werd de klas toen gestuurd door Gerard Degen maar die staat dan weer niet op de foto. Want dat is onderwijzer van Rossum. Verwarrend.
Tante Teus schudt meewarig haar grijze bölleke.

Herkent u de boefjes van toen nog? Wij noemen namen als een Kareltje Vermaas, een Fons de Beijer, een Geert Peters uut de Riiiiiiiiienstroat en een Fré van Deelen. Maar er zijn er véél meer! Reacties daarom graag onderaan in de comments.

4 Comments

  1. Verschillende ken ik er van Anja Dillesen, Corrie Demon, Jose Roelofs, Berrie Derksen, Lidia Peters, Lientje Ortsen, Theo Bongers, Ali Sweren, Marian Jansen, Wim Cornelissen, Marlies van de sant, Han Janssen, Bennie Boekhorst, Rene Hendriks,Mariet Castrop, Theo Roelofs, Anita Classen, Karel Vermaas,Theo Elbers,Marcel Janssen,Ria Vermaas, Henk Hendriks, Wilma van Gellekom, Hennie Hendriks,Hans Joosten, Tonnie v Zwaai,Geert Peters,Fons de Beijer,Frë v Deelen en ik zelf Elgra Witjes

  2. En dit was dan nog maar de helft van de klas! Er waren van dat leerjaar, geboren ‘60-‘61, ruim 70 leerlingen, de andere helft zat bij meneer Ben Gerritsen in de klas!

  3. Schitterende foto Jaap. Deze heb ik nooit eerder gezien.
    Ik dacht (?) dat dit de 4e klas lagere school is in het oude meisjesschool gebouw. Gerard Degen had toen altijd de 5e klas. Het is ook mogelijk dat van Rossum inviel voor Degen wegens ziekte. Oud klasgenoten weten jullie nog hoe het zat?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*