Camping de Waay ziet Abraham!

En terwijl het durpke Doornenburg een bietje indut onder de brandende hitte en de straten verlaten zijn omdat durpelingen de durpse vlag fotograferen ient buuteland wordt er op camping de Waay van alles georganiseerd.

Vandaag is een dag met een gouden randje , want de camping bestaat op de kop af 50 jaar!

Ekkes trug ien de tied: In 1969 besloot Theo Willemsen het fruitbedrijf van zijn ouders op te doeken en startte hij een langgekoesterde droom: een camping. De houten fruitkisten en containers maakten plaats voor afgebakende plaatsen voor caravans, campers en stacaravans.

Zo’n 20 jaar geleden verscheen er ook nog een toeristisch kampeerveld en inmiddels werken echtgenote Anja en de kinderen Sepp en Aukje ook mee in het familiebedrijf. Inmiddels is het een echte familiecamping met ANWB erkenning en ruim 450 plaatsen voor campinggasten.

Tot zover deze lezing. Want vanmorgen zijn de blagen van de ‘Campingvriendjesclub’ al vroeg naar de Hooimijt gekomen om hun fiets feestelijk te versieren. Want al die versierde fietskes doen vanmiddag mee in de Grote Optocht over het terrein.

Op het achterveld is er ter ere van het 50 jarig bestaan een gratiesj-gratiesj-gratiesj RAD VAN AVONTUUR.

De campinggasten krijgen een strippenkaart om mee te doen, dus de hele middag blijft het wel onrustig op de durpse camping die we allemaal inmiddels zo goed kennen.

Familie Willemsen en Team de Waay: van harte proficiat met het gouden jubileum, op naar de volgende 50 jaar en OANDELIP MEDDADING!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*