Hent en Thea 50 jaar samen

Ze waren afgelopen vrijdag ‘blij verrast’. Hent en Thea Jansen – van der Welk.

Want terwijl ze druk bezig waren met de verhuizing – het setje vertrekt na jarenlang in de Slangenburgstraat te hebben gewoond nu naar de Blauwe Hoek – verschenen plotseling prachtharmonie St. Caecilia en schutterij Gijsbrecht van Aemstel in de straat om een muzikale serenade te brengen inclusief vendelhulde.

Niet omdat ze nu verhuisden maar omdat ze – toevallig – vrijdag 50 jaar getrouwd waren!

De voorzitterTs van beide verenigingen, Martijn Claassen en ‘dn Knui’ feliciteerden het gouden duo met hun jubileum EN met het prachtige nei-je stekkie aan de Blauwe Hoek.

Om de lange, lange speeches van beide Eindboaze wat te beperken lieten ‘bepaalde iemanden‘ het inbrekersalarm afgaan en kwamen plotseling kratjes bier in beeld, waardoor de speeches abrupt werden ingekort en het uiteindelijk toch nog goed kwam. Al bleef het nog wel lang onrustig in de anders zo stille Blauwe Hoek. Maar daar hoor je niemand over piepert piepen.

bron foto’s: van onze speciale paparazzi dn Knui

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*