Oproep kermisboekje commissie over Doornenburgse vlag

En dan volgt nu een oproep van de schutterij!

Beter gezegd: de kermisboekje commissie van de schutterij. Want zoals ieder jaar worden er foto’s van de Doornenburgse vlag geplaatst in het programmaboekje. Foto’s gemaakt door durpelingen die in den vreemde lekker op vakantie zijn. Ver over de durpsgrens en zelfs over de Nederlandse grens.

Vandaar de oproep: als je de Doornenburgse vlag hebt meegenomen naar je vakantie adres in het buitenland, maak dan een foto en mail die naar onderstaand adres. De foto mag nog niet geplaatst zijn op facebook of andere social media.

De mooiste foto’s worden geplaatst in het veelgelezen kermisboekje waarmee de commissie inmiddels al druk is.

Mail foto naar: fam01witjes@gmail.com en eeuwige dank zal uw deel zijn!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*