Activiteiten en lèste nei-js in Doornenburg (1)

In dit vrolijke webhoekje van Doornenburg worden de nei-jste activiteiten en het allerlèste nei-js dagelijks aangeboden.

Die activiteiten proberen we zelf steeds in beeld te houden, maar we krijgen gelukkig steeds meer tips en persberichten vanuit ut durp over allerlei evenementen die op stapel staan. En daar zijn we super blij mee!

Toch krijgen we nog regelmatig de vraag waar en wanneer sommige activiteiten plaatsvinden. Daarom nog èkkes een korte uitleg.

In het hoofdmenu op de voorpagina van DeDoornenburger staat onder het kopje “Evenementen” een agenda. Hierop staat per dag vermeld wat er ient durp te doen is. Klik op de regel en er verschijnt vaak méér informatie over het evenement: locatie, een link etc.

Die evenementen zijn erg gevariëerd en als u geïnteresseerd bent en bij wilt blijven over wat er allemaal gebeurt in Doornenburg dan is dit een dingetje om te onthouden. EN om in de agenda te schrijven. (wordt vervolgd)

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*