Kasteel opent vacaturebank

Het kasteel heeft een paar maanden geleden een flinke smak geld ontvangen om de boel weer eens wat op te leuken.

Veel (achterstallig) onderhoud kan onder handen worden genomen. Nei-je kasteelbruggen, vernei-jde daken en ook de boerderij en schuur worden omgebouwd tot Bed & Breakfast.

Om dat alles – EN de dagelijkse gang van zaken – een bietje in goede banen te leiden wordt nu een KASTEEL MANAGER (m/v/o) gezocht. Voor deze transgender-neutrale functie zijn 16 betaalde uur per week beschikbaar.

Wat wordt nu gezocht? LuisterT naar de culturele vacaturetekst: “In je functie als Kasteelmanager ben je samen met de werkgroepen van het kasteel verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en de zakelijke exploitatie van het kasteel. De werkgroepen bestaan uit in totaal circa honderd vrijwilligers en elke groep heeft een eigen coördinator die op vrijwilligersbasis werkt. Als Kasteelmanager ben je de spin in het web van de organisatie en werk je samen met de vrijwilligers, onder verantwoordelijkheid van een (onbezoldigd) bestuur“.

Zoek je dus een deeltijdbaan lekker dicht bij huis en voldoe je aan het eisenpakket dan is het reageren geblazen. Dat kan nog tot 15 augustus 2019 via HIERO.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*