Zwaargewonde bij ongeluk Krakkedel

Oei! Een automobiliste is gisterenmorgen zwaargewond geraakt bij een auto ongeluk op de Krakkedel.

Rond 8:45 uur botste haar auto frontaal op een tegenligger. De auto van de automobiliste kwam vanaf Gendt en reed richting Angeren en belandde op de verkeerde weghelft. Haar witte Peugeot kwam frontaal in botsing met een donkere Volkswagen waarin een vrouw met een jongetje zat. De Volkswagen kwam tegen een boom tot stilstand.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en moesten de automobiliste uit de auto knippen omdat ze bekneld zat. Ze werd ter plaatse behandeld en daarna met spoed naar het Radboud ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de donkere Volkswagen raakten gelukkig niet of nauwelijks gewond.

De weg werd door de hulpdiensten – die met ambulance, brandweer, politie en traumahelicopter massaal aanwezig waren – na het ongeval weer vrijgegeven.

Een uitgebreid verslag leest u HIERO bij onze collega’s van 112 Lingewaard.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*