Ook Doornenburg gespot in de Vierdaagse

Het zal niemand ontgaan zijn: vandaag is de eerste dag van de Nimwègse Vierdaagse.

Natuurlijk lopen er ook DoornenburgerTs mee. Dat doen ze al jarenlang dus ook vandaag worden fikse afstanden afgelegd van Nimwège de Betuwe in.

Social Media stond dinsdag overvol met verhalen, filmpjes en foto’s en zelfs werd oud-Doornenburgse Marleen Kamps door Harm Edens van Omroep Gelderland geïnterviewd over haar sponsorloop voor de stichting ALS Nederland.

Een impressie van de foto’s vanuit verschillende social media (want deDoornenburger liep zelf dus nie mee…) en helemaal onderaan het FILMPJE van Omroep Gelderland met het interview met Marleen (kijk vanaf minuut 33). Juichen, mense…!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*