Zonnebluumkes gaan ’terug in de tijd’

Onlangs werd het seizoen 2018-2019 van de Zonnebluumkes afgesloten met een bijeenkomst in het Ontmoetingscentrum.

Thema van die dag was “Terug in de Tijd” en onder het genot van een pötje koffie met zelfgemaakt gebak werd er allereerst stil gestaan bij het 25 jarig jubileum van de club. Foto’s uit het verleden werden vertoond, afgewisseld met smakelijke verhalen van toen.

Door de Historische Kring Doornenburg werd daarna een presentatie gehouden over “Doornenburg vroeger”. Voorzitter Luuk Timmers wist het verleden via foto’s te laten herleven en wisselde de foto’s met een hoog ‘Oh ja!’-gehalte af met humoristische anekdotes.

Omdat het nogal warm was werd er op ijs getrakteerd en tussendoor natuurlijk happie snappie.

Na afloop ontvingen alle aanwezigen een tasje met heerlijke kersen. Zo… die kunnen de zomer weer doorkomen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*