Ouderenwerk Doornenburg organiseert zomeractiviteiten

En dan nu een berichtje van de stichting Ouderen Doornenburg.

Omdat veel senioren in de vakantieperiode minder aanspraak hebben van vakantie vierende familieleden, kennissen en buurtbewoners organiseert stichting Ouderen Doornenburg samen met het Ontmoetingscentrum een dinsdagmiddagopenstelling met activiteiten.

Tijdens de vakantieperiode organiseert SOD in het O.C. elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur allerlei leuke activiteiten. In verschillende zalen kun je dan sjoelen, kaarten, Rummicup spelen, koersballen of gewoon gezellig komen praten. Ook de bibliotheek is deze middag geopend.

En natuurlijk zijn alle senioren van Doornenburg van harte welkom! Het 1ste kopje koffie is gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*