Kasteel zoekt kaartverkopers

Kasteel Doornenburg is naarstig op zoek naar vrijwilligers die kaarten willen voor kopen voor rondleidingen.

Het wordt steeds drukker in ut durpke dat we allemaal zo goed kennen, en vooral op toeristentrekker Kasteel Doornenburg. Het aantal rondleidingen neemt toe en dus zoekt het bestuur van het kasteel versterking om te helpen in het bescheiden winkeltje in de Langerack toren.

De oproep meldt: “Vind je het leuk om met mensen om te gaan, ze advies te geven, heb je interesse in het kasteel, meld je dan aan als vrijwilliger. In overleg word je op jouw beschikbare tijden ingeroosterd. Kasteel Doornenburg biedt een vrijwilligers vergoeding, opname in een prettig kasteelteam en een jaarlijkse vrijwilligersdag”.

Info en aanmelden kan per mail: mariekevelhorst@planet.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*