De Slag om Doornenburg… editie 2019!

Nog een paar dagen en dan is het weer zover: ridder- en Vikingspektakel op kasteel Doornenburg!

Op 6 en 7 juli gaan we terug naar de tijd van de ridders en Vikingen tijdens de Slag om Doornenburg. Een waar familieweekend vol spektakel met muziek van Datura, kindertheater, verhalenvertellers, vechtdemonstraties in complete harnas, een paardendans, mogelijkheid om te boogschieten, een middeleeuwse markt met handelaren en ambachten en een grote veldslag.

Ook kun je heerlijk eten en drinken als een Bourgondiër. De Vikingen zijn terug in Doornenburg, de clans hebben zich verzameld en de vraag is: veroveren zij Kasteel Doornenburg of houdt het oude pandje stand?

Het programma is bekend en staat hier onder.

SHOWTIME is op 6 en 7 juli om 10:00 uur en rond 17:00 uur worden de ridders en Vikingen opgeveegd en sluiten de krakende deuren van het kasteel.

Gepostet von Kasteel Doornenburg am Montag, 27. Mai 2019

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*