Lente in Doornenburg (slot)

(vervolg) Het slot van het lentefeest kreeg trouwens nog wel een staartje.

Want nadat het feest was afgelopen werd er met man en macht gewerkt om alles weer op te ruimen. Hangtafels, kraampjes, partytenten en … de muziekwagen.

En daar ging het mis. Want blijkbaar dacht één DJ nog èkkes te crowdsurfen over een vrijwel leeg plein en dook niet al te  handig van het podium af. En BOEM is dan AUW!

Affijn… medische staf erbij, harmonie, dansmariekes, witte boksenploeg, gevulde koeken, stromende bergbeken, natte doeken en sigaren van Moet Milder, maar niets hielp. De linker enkel zag er plotseling 2x zo dik uit dus da’s nie goe. “Van zo’n dik peutje, doar hèd ik er twee van!” riep Moet.

Besloten werd om de hulplijnen in te roepen, maar in de chaos werd 1-1-2 verward met (begrijpelijk) het telefoonnummer van Jan Vos van Vos Transport. En dan zie je pas goed hoe ver die aanrijtijden van de ambulances in Lingewaard achter liggen bij een durpse hulpdienst.

Jan verscheen als eerste maar toch mocht Jan met de ‘grieper’ het setje niet naar de stort brengen en werd de ambulance afgewacht, die uiteindelijk verscheen en constateerde dat er toch foto’s moesten worden gemaakt. Een opdracht die de aanwezige fotograaf Erik Feijen zich geen twee keer liet zeggen, zo getuigen onderstaande foto’s.

Het einde van het liedje was dat de ongelukkige met man en macht en met Moet Der Wanhoop in een auto werd geladen en richting CWZ werd gestuurd. Want feesten is leuk maar opruimen is soms nóg leukerder.

foto’s: Erik Feijen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*