“Hoe goed kent u Doornenburg”… de einduitslag!

De redactie van dit vrolijke webhoekje worstelde zich afgelopen dagen door zo’n 100 inzendingen heen. Want er werd vaak al vanaf ’s morgens vroeg gereageerd op de wedstrijdfoto’s.

Het gros van de inzendingen werd dan ook kort na publicatie van de 1e foto – dagelijks om 8:00 uur – ontvangen, waarbij het antwoord ook niet altijd juist was.

Maar de absolute winnaar van de wedstrijd was toch MAARTEN KRAMER!

Maarten scoorde 3 van de 7 te verdelen punten en is daarmee matchwinnaar en Wereldkampioen van DeDoornenburger en omstreken! En eigenlijk had hier vandaag een foto zullen staan met de uitreiking van de waardebon van € 40 door SPAR Witjes, maar Maarten zit momenteel lekker met Anouk op Ameland te genieten van een welverdiende vakantie.

Komende week volgt dus de officiële uitreiking. De volledige verdeling van de behaalde punten is als volgt:

  • Maarten Kramer: 3 punten
  • Ria Meuwsen: 2 punten
  • Anouk Polman: 1 punt
  • Saskia van Alst: 1 punt

Naast een juist antwoord en een nauwkeurige locatie beschrijving ging het er ook om om zo snel mogelijk dat antwoord in te sturen. Vrijwel alle juiste antwoorden kwamen dan ook kort na 8:00 uur ’s morgens binnen, en zelfs op die zwoele zomerse zondagmorgen van vorige week is dat gelukt! “Kwestie van wekker zetten”, aldus Maarten.

Hoe dan ook… Driewerf BROEVA en HARO en HIEP HIEP HIEP voor alle inzenders en voor winnaar Maarten! Wellicht volgt er eind dit jaar of volgend jaar weer een wedstrijd.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*