Gendts Kersenfeest wordt familiepretpark

** PERSBERICHT **

 

Op zaterdag 29 juni zal, tijdens het Kersenfeest, in Gendt de Dorpstraat omgetoverd worden tot een heus familiepretpark.

Voor jong en oud is er van alles te beleven. Dit jaar wordt een bijna volledig gratis toegankelijk programma uitgerold om de jeugd te amuseren.

Bij binnenkomst van de Dorpstraat zal op het plein voor Fysiotherapie Wismans een groot springkussenfestijn opgesteld staan met diverse luchtkussens en onder professionele begeleiding. Iets verderop, op het Julianaplein, zal als vanouds het lunapark staan met daar schuin tegenover de feesttent, deze zal speciaal voor deze middag vrij worden gehouden om in geval van slecht weer onderdak te bieden aan diverse activiteiten waarmee een mini-indoor pretpark gecreëerd kan worden.

Bij Wijs IJs voor zal een heuse open-air circuspiste opgebouwd worden waarin achtereenvolgens een circus, kinderdisco en kindertheater hun opwachting zullen maken.
De Dorpstraat is volop gevuld met marktkramen en ter hoogte van de Burchtgraafstraat zal er de mogelijkheid zijn om, onder professionele begeleiding, een ritje op een pony te maken.

Rondom de Providentia zal de Harmonie een programma organiseren met daarin een brunch bingo, muziekworkshop en het straattekenen. En zal Tweestroom als vanouds de organisatie van het beachvolleybal voor haar rekening nemen.

In de Leemhof zal er als gewoonlijk weer ruimte zijn voor Historische Kring Gente en Gendt Verbeeld en buiten zal Getavé een tafeltennisdemo en uitleg geven voor geïnteresseerden.
De echte stoere jongens en meiden moeten op de parkeerplaats naast de Leemhof zijn, hier zal Brandweer Gendt uitpakken met diverse spellen en demonstraties en kruip je voor even in de huid van onze helden.

Bij De Klok op straat is er een mogelijkheid je te laten schminken en kun je daar later in de photobooth caravan een supertoffe foto van maken. Of je maakt gewoon een leuke foto met de hele familie zonder schmink.

Zoals je ziet valt er weer heel wat te beleven in Gendt op zaterdag 29 juni van 12.00 u tot 18.00 u. Kom jij ook de magie beleven?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*