Doe mee met de wedstrijd “Hoe goed kent u Doornenburg?”

Joepie! DeDoornenburger is jarig!

In juni bestaat uw vrolijke webhoekje ‘dedoornenburger.nl’ alweer 7 jaar. En een verjaardag van zo’n snotneus is altijd weer een mooie aanleiding om iets bijzonders te doen, en dus dagen we u ALLEMAAL UIT!

De komende week – van 21 t/m 27 juni 2019 – trekken we de stoute wandelschoentjes aan en spelen we de quiz “Hoe goed kent u Doornenburg”.

Vanaf morgen – donderdag 21 juni – verschijnt er dagelijks om 08:00 uur precies een detailfoto op deze website van een bekend of wat minder bekend stukje durp.

De opdracht

Uw opdracht is om zo precies mogelijk aan te geven wáár de foto gemaakt is.

Soms is de opdracht moeilijk; daarom krijgt u in totaal 3 kansen. Binnen 24 uur na verschijnen wordt de foto nog 2 keer geplaatst, maar nu steeds verder uitgezoomd zodat de omgeving beter herkenbaar is. Ook dan is het mogelijk om nog te reageren.

Voorbeeld: zie bijgaande foto’s. Foto 1 wordt om 08:00 uur geplaatst, foto 2 om 16:00 uur en foto 3 om 22:00 uur.

Duidelijk is dat dit de torenspits is van de kerk. Antwoorden als “Kerk” of “Pannerdenseweg” of “gebouw naast Bakkerij van Kol” zijn niet voldoende. Wel goed is bijvoorbeeld “Pannerdenseweg 48”. Het gaat dus om de precieze locatie, probeer die zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven.

De spelregels

Oplossingen kunnen uitsluitend per mail worden gestuurd naar: dedoornenburger@gmail.com Antwoorden worden beoordeeld door een onafhankelijke deskundige jury. Ikke.

Het tijdstip van ontvangst van de email bepaalt wie als eerste de juiste locatie doorgeeft en verdient daarmee 1 waardebon. Als er meerdere mensen het goede antwoord hebben telt dus de email die als eerste is ontvangen. Per persoon mag bij ieder verschijnen van een foto één antwoord worden ingezonden. Je krijgt dus per dag 3 kansen. U mag natuurlijk wel iedere dag opnieuw meedoen.

De prijs

Na 7 dagen zijn er 7 waardebonnen toegekend. Wie die gewonnen heeft houden we nog èkkes onder de pet. Diegene met de meeste bonnen verdient een waardebon voor boodschappen bij onze legendarische SPAR Witjes winkel t.w.v. € 40,00 !!

De uitreiking

Alle antwoorden EN de winnaar worden op zaterdag 29 juni bekendgemaakt via dedoornenburger.nl De winnaar krijgt vooraf bericht als hij/zij iets gewonnen heeft. De uitreiking van de prijs vindt zo spoedig mogelijk plaats en verschijnt ook op de website. Over de uitslag valt niet te discussiëren, corresponderen of intimideren.

Succes met de antwoorden! Morgen verschijnt foto 1.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*