Burgemeester vertrekt naar Haarlemmermeer

Oei! Verrassend nei-js uut het Bemmelse.

Onze burgemeester Marianne Schuurmans-Weideven gaat Lingewaard verlaten en wordt EINDBOAS in de gemeente Haarlemmermeer.

Marianne Schuurmans-Wijdeven (*WIKI-praatje HIERO) is maandagavond tijdens de vergadering van de gemeenteraad in Hoofddorp voorgedragen als nieuwe burgemeester van de Haarlemmermeer“, zo laat het Noordhollands Dagblad weten. “Schuurmans moet waarnemend burgemeester Onno Hoes opvolgen. Hij liet in maart al weten dat hij niet de nieuwe, vaste burgemeester zou worden“.

Van de twaalf kandidaten rolde Marianne’s naam dus uit de hoge hoed. Ze treedt op 10 juli aan in Haarlemmermeer. Onlangs werd ze nog voorgedragen door de gemeenteraad van Lingewaard voor een nieuwe periode van 6 jaar als burgemeester.

Die handschoen werd dus helaas niet opgepakt. Lingewaard verliest daarmee een degelijke, competente en aimabele bestuurder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*