Lente in Doornenburg “Kom ’s èkkes kieke…”

** PERSBERICHT **

Op 2e Pinksterdag, maandag 10 juni, vindt het evenement “Lente in Doornenburg” plaats.

Er vinden diverse activiteiten plaats zoals beachvolleybaltoernooi, fiets- en wandeltocht en een markt.

De Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen organiseert die dag het Keizerschieten en Jeugdkoningschieten. De aanvang van de schietwedstrijden is om 13.00 uur op het plein voor het Schuttersgebouw. Ook bezoekers kunnen schieten met luchtgeweer en kruisboog. Dit vindt plaats in het Schuttersgebouw. Er zijn zelfs leuke prijzen beschikbaar voor degene die de meeste punten heeft behaald tijdens het schieten! Dus waag dat schot!

Voordat het schietgebeuren begint, is er om 10.00 uur in de St. Martinuskerk te Doornenburg de traditionele schuttersmis. Pastor Gerard Peters zal voor de laatste keer de Heilige Mis voorgaan. Rond 11.15 uur vindt in de kerktuin de muzikale vendelhulde plaats met medewerking van Harmonie Doornenburg.

Voldoende redenen om op 2e Pinksterdag naar Doornenburg te gaan om “ut ekkus goed te kommen bekieke…”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*