Tirolerdag op sportpark de Vijzel

Voetbalvereniging GVA organiseert vandaag, donderdag 30 mei 2019, een Tirolerdag op sportpark de Vijzel in Doornenburg.

Vriendengroepen zullen op deze Hemelvaartsdag 7 tegen 7 strijden om ’Der Tiroler Pokal’. Je hoeft dus geen lid te zijn van GVA om mee te doen!

Wil jij met je vrienden of vriendinnen ook lekker voetballen tegen andere vriendengroepen? Kosten om deel te nemen aan het toernooi zijn 10 euro per persoon. Ieder teamlid dient wel 16 jaar of ouder te zijn. Er wordt dan gezorgd voor een hapje en drankje tijdens het voetbaltoernooi.

Het sportevenement begint om 13:30 uur. Aansluitend op het toernooi zal er een groot pullenfeest plaatsvinden met muziek van DJ Deprado! Iedereen is hier welkom, maar let wel: NIX18. Entree voor het feest is gratis!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*