Burgrun 2019 (1)

Ze zijn weer van wal!

De stoere zijspanrijders met hun kostbare bagage werden vanmorgen rond 10:00 uur uitgezwaaid door familie, vrienden en voorbijgangerTs, op weg voor een gezellige toertocht.

Al vroeg stond het dorpsplein vol met vrijwilligers die hun doelgroepers alvast de zijspan lieten zien. Helmen werden gepast, veiligheidsriemen werden getest en warme jassen werden dicht geritst. Want op de motor kan het koud zijn en je zit toch wel een poosje stillekes ien de wiend.

Het organiserende comité van motorclub MCKO Doornenburg werd bovendien geconfronteerd met nieuwe verkeersregels. De stoet mag namelijk niet meer in één colonne rijden maar uitsluitend in groepjes die bovendien allen onder begeleiding staan van deskundige motorrijders.

Ook motorrijders van de Nederlandse Politie mogen niet meer meerijden. Geen tweetonige sirenes dus dit keer.

Maar dat mocht de pret niet drukken… de klup vertrok evenzeer met veel enthousiasme. (wordt vervolgd)

2018-05-25-MCKO-Burgrun-004a

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*