SWL zoekt vrijwilligers voor gezinsondersteuning

SWL is op zoek naar vrijwilligers voor Gezinsondersteuning

** PERSBERICHT **

Ben jij een opvoeder in hart en nieren en vind je het leuk om gezinnen in Lingewaard te ondersteunen?

Voor het project Gezinsondersteuning zijn wij dringend op zoek naar mensen met ervaring en passie voor opvoeding.

In ieder gezin loopt het wel eens tijdelijk niet zo lekker. Dan is het fijn als er even wat extra ondersteuning is. Stichting Welzijn Lingewaard biedt die ondersteuning met het project Gezinsondersteuning.

De gezinsondersteuning is gratis en heeft een duur van maximaal een jaar. De vrijwilligers worden getraind en krijgen intervisie zodat zij goed voorbereid de ondersteuning kunnen bieden. Ook kunnen zij gedurende het ondersteuningstraject terugvallen op de projectcoördinatoren. De vrijwillige inzet bedraagt een dagdeel per week.

Beschik jij over goede sociale en contactuele vaardigheden? Kijk je met een open blik naar de situatie? Lukt het je om naast deze gezinnen te staan en hen dat kleine duwtje in de rug te geven zodat zij zelf weer verder kunnen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met projectcoördinator, Hannah van Oene, tel: 06 83580598 of mail: h.vanoene@swlingewaard.nl

bron foto: SWL

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*