Informatie avond werving brandweer vrijwilligers

Op dinsdag 21 mei organiseert Brandweer Doornenburg een informatie avond voor werving van enthousiaste vrijwilligers (m/v) die het korps komen versterken.

“Vrijwilligers die actief bijdragen aan de veiligheid van de directe omgeving. Vrijwilligers die samen een team vormen waarop je kunt bouwen, want collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel”, zo vermeld de flyer.

Als brandweerman of -vrouw werk je samen en sta je klaar voor brandbestrijding en hulpverlenende taken. De fysieke inspanning is afwisselend en uitdagend. De sociale omgeving is open en warm. En de burger waardeert hulp van de brandweer zeer!

Dusss… ga langs op 21 mei bij de brandweerkazerne aan het Vijzelpad in Doornenburg. SHOWTIME is om 20:00 uur!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*