Jekadee concert groot succes! 

** PERSBERICHT **

In het weekend van 10 en 11 Mei hebben ruim 600 fans genoten van ons jubileumconcert 50 tinten Jekadee.

In de Martinuskerk in Doornenburg zat de sfeer er goed in, van de ontmoeting bij een kop koffie met iets lekkers bij binnenkomst tot het feest bij de afterparty met DJ Maarten.

De koorleden hadden er zichtbaar zin in. Het publiek werd vermaakt en ontroerd en zong uitbundig mee. Het jubileumconcert was een wervelende show, met liedjes en teksten in relatie tot de de periode 1969 -2019. Het geheel werd aan elkaar gepraat door oud koorlid Mariska Driessen. De bijpassende lichtshow met professioneel geluid maakte het helemaal af.

Op zaterdagavond werden drie 40 jarige jubilarissen (Annelies Hendriks, Sjaak Witjes en Brigitte Witjes) en een viertal 50 jarige jubilarissen (Annemiek v.d. Woerdt, Gerda van Bon, Geert van Bon en Willy Hendriks) extra in het zonnetje gezet.

Voor de oud-leden was de tentoonstelling in de orgelzaal een feest van herkenning. Maar ook degenen die ons voor het eerst zagen hadden een top avond!

Het Jekadee bedankt iedereen voor hun komst en warme woorden die we mochten ontvangen tijdens deze concerten, en hoopt u bij een van onze volgende concerten weer terug te zien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*