Nieuw in Doornenburg: Yoga bijCarina

** PERSBERICHT **

Yoga bijCarina

Heb je het altijd (té) druk? Ervaar je stress? Heb je behoefte aan tijd voor jezelf? Wil je leren om uit je hoofd te gaan en je lichaam te voelen? Kom dan naar Yoga bij Carina!

Vanaf 9 mei 2019 ga ik Hatha yogalessen geven in het Ontmoetingscentrum in Doornenburg. Of je nu beginner of gevorderde bent, lenig of juist helemaal niet. Dat maakt niet uit, yoga is écht voor iedereen! Maar je doet yoga voor jezelf. Dus er is geen sprake van prestatie of competitie. Je oefent op je eigen niveau en leert dit te accepteren en te waarderen. Niets zweverigs, alleen maar ‘quality time’ voor jezelf!

Rooster iedere donderdagmorgen Ontmoetingscentrum in Doornenburg.

08:15-9:25 uur

09:35-10:45 uur

10:50-12:05 uur

Bij minimaal 6 deelnemers per les, start ik díe les.

Kosten?

De proefles is gratis, daarna een abonnement € 38,- per maand.

 

Wie ben ik?

Ik ben Carina Claassen, 48 jaar (geboren Doornenburgse, getogen Gendtse). Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de verzekeringsbranche is het tijd om mijn dromen achterna te gaan. Na een periode van loopbaan coaching, vielen alle puzzelstukjes op z’n plaats: Ik word Lifecoach, Yogadocent & Vitaliteitstrainer!

Ik beoefende al jaren yoga toen ik besloot de Arhanta Yogadocentenopleiding te volgen. Voor mij is yoga thuiskomen in mezelf, bewustwording, rust, balans, energie & fitheid ervaren én ontdekken dat ik nog steeds flexibel kan zijn. Zowel lichamelijk als geestelijk!

Wat betekent yoga voor jou?

Wil je dit ontdekken, dan zie ik je graag!

Stuur je berichtje voor een gratis proefles naar 06-11292888, via www.bijcarina.nl  of www.facebook.com/bijcarina

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*