Koningsdag in Doornenburg (slot)

(vervolg) Het laatste onderdeel van Koningsdag in Doornenburg was de Stilettorun.

Dames rennen dan op hun schoenen met stilettohakken zo’n honderd meter en wie als eerste over de finish komt is natuurlijk EINDBOAS en wint die ene, felbegeerde prijs: de GOUDEN SCHOEN. De wisselprijs die vorig jaar tijdens de eerste Stilettorun gewonnen werd door Sabine Vernooij.

Titelverdedigster Sabine deed overigens dit jaar natuurlijk ook weer mee, tot groot genoegen van Stilettorun presentator Rick Bouwman. Samen met 3 andere dames werd het rennen geblazen waarbij aan de finish voor opvang werd gezorgd.

Met succes verdedigde Sabine haar titel en won ook deze 2e Stilettorun. BROEVA en HARO en zo.

En terwijl het zonnetje eindelijk doorbrak boven Doornenburg werd er gefeest, gelachen en gedanst! Pluimpje voor de fantastische organisatie: Oranjecomité, presentator Rick Bouwman, DJ’s JeeEnPee, koor ’t Verzetje, Mixed Moves, de stiletto dames en alle andere vrijwilligers: BEDANKT!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*