Willy van Jan is Lid in de Orde van Oranje Nassau

Het was gisteren weer de Dag van de traditionele Lintjesregen.

En dit jaar regende het ook in Doornenburg. Durpeling Willy Hendriks – van Jan uut de Blauwe Hoek – kreeg gisteren in Zalencentrum de Valom in Huessen het speldje van de Koning opgeprikt door burgemeester Marianne Schuurmans.

De woorden “Het heeft Zijne Majesteit behaagd…”, openden de ceremonie waarmee Willy benoemd werd tot “Lid in de Orde van Oranje Nassau”. Naast de Lingewaardse burgemeester waren ook de in Doornenburg woonachtige wethouders Helga Witjes en Aart Slob aanwezig.

Willy is al meer dan 40 jaar bestuurslid van koor Jekadee en voorzitterT van de Vereniging Ontmoetingscentrum Doornenburg. Daarnaast initieert hij jaarlijks een internationaal sportevenement voor zitvolleybal.

Onze speciale verslaggeverT was ter plaatse en legde alles vast in beeld én geluid! Enjoy dus de plaatjes en het bewegende beeld helemaal onderaan de pagina.

Enne, Willy: van harte profies en OANDELIP MEDDADING!

 

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*