Edmund Viergever is de “Vlam van Gendt”

Even een blik geworpen bij onze buufjes ien Gendt.

Want afgelopen zaterdag werd daar oud-Doornenburger Edmund Viergever, bekend van zijn ReadShop Gendt, vrindje van deDoornenburger én natuurlijk als scheidsrechter op de Betuwse voetbalvelden, geëerd met een prijs.

De “Vlam van Gendt” is een jaarlijkse prijs, bedacht en uitgereikt door RDM Gendt, de organisatie die het jaarlijkse paasvuur organiseert. De prijs is bedoeld voor inwoners van Gendt die zich bijzonder hebben ingespannen voor Gendt. Zij die afgelopen jaar het ‘Gendtse vuur’ hebben uitgedragen.

Het echte paasvuur ging dit jaar – op verzoek van burgemeester Schuurmans – in verband met de droogte niet door, maar de prijsuitreiking dus wél.

Edmund had toevallig net zijn aansteker ‘thuus loate ligge’ en was dus zéér verrast en vereerd en kreeg de prijs door de muziekclub voor zijn winkel uitgereikt, onder grote belangstelling van het winkelende publiek.

Ed, profies en van harte en OANDELIP MEDDADING!

Bron foto’s: facebook

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*