Stikido’s kinderdorp dit jaar van 12-16 augustus

**PERSBERICHT **

Ook dit jaar organiseert Stikido weer een kinderdorp in Doornenburg.

Het kinderdorp zal dit jaar alweer voor de 45ste keer plaatsvinden, van 12 t/m 16 augustus 2019. Het kinderdorp zal plaatsvinden op het grasveld naast de speeltuin, aan de van Heekstraat. Alle kinderen die op de basisschool zitten en minimaal 4 jaar oud zijn mogen meedoen.

Inschrijven kan op zaterdag 10 augustus op het kinderdorpterrein. Het thema van het kinderdorp van dit jaar zal nog even geheim blijven, dus houdt onze facebook pagina en website goed in de gaten!

Daarnaast kan er ook dit jaar weer gestemd worden op Stikido met de Rabobank Clubkas Campagne! Het geld wat hiermee wordt opgehaald wordt gebruikt om ook dit jaar weer een leuke week te kunnen organiseren voor de kinderen uit Doornenburg! Help Stikido hierbij door op hen te stemmen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*