Slagwerkers harmonie krijgen huldiging

Afgelopen zondag werden de slagwerkers van St.Caecilia in het Ontmoetingscentrum gehuldigd voor hun deelname aan het Nationale Kampioenschap Slagwerk in Barneveld.
De muzikanten behaalden een 3e plaats en dat is natuurlijk niet mis!

Namens het gemeentebestuur sprak wethouder Theo Janssen lovende woorden over prestaties die de groep heeft behaald. “Ik geniet van de enorme passie, aanstekelijke uitstraling en muzikale kwaliteiten van deze fantastische slagwerkgroep, niet alleen tijdens wedstrijden op nationaal niveau maar ook met jullie geweldige concerten” aldus Janssen.

Ook Bud Joosten van het Instrumentenfonds nam het woord waarbij hij aangaf hoeveel indruk de muzikale prestatie van de slagwerkers op het nationaal podium op hem had gemaakt. “En daar zijn wij als Doornenburgers ontzettend trots op” sprak hij de slagwerkers en dirigent Casper Traa toe.

Omdat veel fans en familieleden de huldiging bezochten speelde de slagwerkgroep nogmaals de uitvoering van het kampioenschap, waarna het kampioenfeestje met veel happie snappie losbarstte. Gelukkig hebben we daarvan de foto’s nog…

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*