Schutterij voorzitter Geert Claassen benoemd tot ere-lid

Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderdmorgen hield afgelopen zondag haar jaarvergadering.

Tijdens de vergadering traden bestuursleden Geert Claassen en Karel Vermaas af. Beiden werden door vice-voorzitter Martijn Claassen toegesproken en bedankt voor hun jarenlange tomeloze inzet voor de vereniging. Beiden ontvingen een kado met een struukske.

Geert Claassen werd bovendien – vanwege zijn 13-jarige voorzitterschap van de schutterij – benoemd als ere-lid van de vereniging. De officiële handelingen daarvoor worden tijdens de Doornenburgse kermis op kasteel Doornenburg uitgevoerd.

Ook werden daarna twee nieuwe bestuurders geïnstalleerd: Remie Aleven en Jaap Plattel. Daarmee is het 9-koppige bestuur weer op volle oorlogsterkte en kan Doornenburg met vertrouwen de (kermis)toekomst tegemoet zien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*