Bericht van een vrindje: De Klok Live 2019

Op het jaarlijks terugkerende Paas evenement in Gendt staat ook dit jaar weer een programma voor jong en oud.

Vrijdagavond is de aftrap in het café met het Gendtse Feestteam en zanger Joey Hartkamp. Deze gelegenheidssamenstelling gaat zorgen voor een weergaloze aftrap van het Paasweekend. Entree voor 21:00 u is gratis, daarna € 5,- aan de deur.

Op zaterdagavond hebben we in de zaal de Desperados Party DJ’s te gast. Resident DJ Dave Nunes (bekend van de Drie Gezusters, Aspen Valley en de Apres Ski party) zal DJ Mark (bekend van ons Kersenfeest en Bloopers) en DJ Matsoe Matsoe (alom bekend) ontvangen. In een unieke setting gaan ze voor een ultiem feest zorgen.

Het café zal omgetoverd worden tot een heuse Biergarten en de voertaal zal Duits zijn. In samenwerking met the Wave gaan we proberen de Schlager Party van afgelopen januari te overtreffen. Entree is gratis, lederhose ist erwünscht aber nicht erforderlich .

Zondagavond zal het café weer overgenomen worden door De Zingende Barmannen samen met de Heineken meiden. Na het daverende succes van vorig jaar zullen de heren er ook dit jaar voor zorgen dat iedereen schor naar huis gaat van het mee zingen. Ze gaan door het gehele café heen en zorgen dat het dak er helemaal af gaat. Hun show bestaat daarom ook uit de grootste klassiekers uit alle tijden. Van Hazes tot aan Borsato en van Tom Jones tot Robbie Williams. Onze Heineken meiden zullen je helemaal in de watten leggen.

Kaarten voor de zaterdagavond Desperados Party DJ’s en zondagavond € 10,- zijn vooraf te koop bij De Klok, Markt 1 in Gendt (0481 42 15 51). Voor openingstijden kijk op www.deklokgendt.nl of houdt Facebook of Instagram in de gaten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*