Slagwerkers 3e in nationale titelstrijd!

De straffe mènnekes en djènjes van de slagwerkgroep van St.Caecilia Doornenburg zijn tijdens het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschappen in de Topklasse als 3e geëindigd.

In een spannende strijd in Bennekom, waarbij de deelnemers een zeer complex stuk uitvoerden, moesten de Doornenburgers de eer laten aan de Limburgse concurrenten uit Leveroy

Wij waren allen zeer tevreden over onze uitvoering” aldus Theo Rutten namens de spelers. “Ondanks een drukke agenda is het ons gelukt om in korte tijd dit op het hoogste nationale podium onder leiding van Casper Traa te realiseren. Onze felicitaties gaan uit naar Leveroy, waarbij veel respect voor hun uitvoering.”

De slagwerkers starten binnenkort met de 4e editie van de succesvolle Tempel of Boem concerten. “Een uitdaging die we weer met veel plezier oppakken” vervolgt Rutten, “al vinden we ook dat kwaliteit gewaarborgd moet blijven en daar is een nationale titelstrijd een mooi meetpunt voor. We gaan dit eerst feestelijk afsluiten, ook dat is deze hechte groep wel toevertrouwd!

Bron: HIERO.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*