BREKEND: Zondagrust verstoord door ‘Serenade Brigade’

Vanmorgen om 11:00 uur start de algemene ledenvergadering van schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderdmorgen.

Een vergadering die voor de laatste keer wordt geleid door president Geert Claassen, want samen met senator Karel Vermaas nemen beide heren afscheid van het schuttersbestuur.
Dat was voor een aantal schutters reden genoeg om vanmorgen in alle vroegte een spontane serenade te brengen aan de mannen.

Om 7:00 uur werd allereerst een bezoekje gebracht aan de St. Maartenstraat waar Karel en familie uit bed werden geblazen door de ‘Serenade Brigade’. Vervolgens reed de “Klup van Smèrrigen Hendrik” naar de Slangenburgstraat waar de nog slapende Geert en Ineke werden verrast met een bezoekje. De serenade in de achtertuin werd afgesloten door een solo optreden van schutterskoning Bert van Deelen, die het bekende ‘Il Silenzio’ speelde.

U snappum… zo’n zondag kan niet meer stuk! Het bleef nog lang onrustig in het durpke dat we allemaal zo goed kennen, vooral in de Slangenburgstraat. En dan moet de schuttersvergadering nog beginnen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*