Zaterdag Open dag de Hofstede

Het is alweer èkkes geleden dat we er wat over schreven, vandaar dat we het nu nog een keertje roeptoeteren.

Want aanstaande zaterdag 13 april houdt Dagbesteding de Hofstede een Open Dag van 14:00-16:00 uur. Geïnteresseerden kunnen zaterdag een kijkje komen nemen bij de dagbesteding die afgelopen januari de deuren opende.

Je kunt een wandelingetje maken door de tuinen of een kijkje nemen bij de kippen, konijnen en vogel volière. Ook kun je de 1e projecten en werkstukken van de bezoekers komen bewonderen en de gezelligheid binnenin de Hofstede ervaren. Kom gerust kijken en sfeer proeven, hopelijk tot dan!“, zo schreven Carla en Erik Rensen. Tien tegen één dat er ook koffie en thee is.

Bezoekadres: Rijnstraat 43A te Doornenburg – Meer info staat op www.dagbestedingdehofstede.nl

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*