Koningsdag 2019

Nog een week of drie te gaan en dan is het alweer Koningsdag.

Wat staat er op die nationale feestdag op het programma in Doornenburg? Want ieder jaar groeit het evenement – dat wordt georganiseerd door het Oranje Comité – weer wat groter…

Om 11:00 uur is het verzamelen op het feestelijke dorpsplein waarna de optocht door Doornenburg start, samen met harmonie en schutterij. Als om 11:30 de stoet terug is gaat de vlag in top en starten de festiviteiten voor jong en oud. De gezellige muziek wordt verzorgd door DJ’s Jee en Pee.

Voor volwassenen zijn er ook uitdagingen. Zo is er opnieuw een stiletto run, puntball en het traditionele bierpul schuiven. Optredens van koor “Ons Verzetje” en dansvereniging Mixed Moves maken de gezelligheid compleet. De afterparty door DJ’s Jee en Pee maakt de dag tot één groot feest.

Opgeven voor de stiletto run kan via stichtingcultureeldoornenburg@gmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*