Scary Symphony in Doornenburg

De lente manifesteert zich deze dagen in volle glorie maar toch zijn sommigen in Doornenburg al bezig met de donkere dagen van 2019.

Zo is prachtharmonie St. Caecilia Doornenburg gestart met haar fonkelnei-jste project “Scary Symphony”.  Een avondvullende muziekspektakel in de stijl van Sound of Liberty, Maestro, The Passion of de concertreeks Tempel of Boem.

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober zal de Martinuskerk in Doornenburg worden omgetoverd tot muziektempel in Halloweensfeer en zal de harmonie er alles aan doen om weer een hoogwaardig programma ten gehore te brengen“, zo lezen we op de website van de klup.

De muzikanten van het harmonieorkest krijgen ook dit keer steun van bijzondere gastmuzikanten en zangerTs.

De voorverkoop voor Scary Symphony start op zaterdag 1 juni. Kaarten zijn dan te koop bij Spar Witjes en het Ontmoetingscentrum in Doornenburg en bij Readshop Viergever in Gendt. Halloween wordt nooit meer hetzelfde.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*