Hotelvoorziening in de Heerlijkheid

de ontwikkeling van het toerisme in de gemeente lingewaard leidt tot een schreeuwend tekort aan overnachtingsplaatsten. in hulhuizen hebben ze er wat op gevonden.

Restaurant Rijnzicht oan de Riiiiiiiiiiiien timmert lekker aan de weg. Dat wisten we al. Het hotel-restaurant is nu alleen nog maar restaurant. Zonder hotel. Overnachten kun je er niet meer.

Ondernemend Nederland springt daar meteen op in, want met al die toeristische trekpleisters in de omgeving is er een schreeuwend tekort aan overnachtingsplaatsen voor de honderdmiljoenmiljard toeristen die dat uiterste huukske van de Overbetuwe in het vizier krijgen.

De Heerlijkheid Hulleze nam het voortouw en gaat de concurrentie aan om nei-jsgierig Nederland naar Lingewaard te krijgen.

Afgelopen week werd daar al een hotel geopend. Een gastenverblijf met royale kamers, regendouche, ieniemienie bar en een groot balkon met uitzicht op de Gelderse Poort. Logies en ontbijt kost bijna niks en de Hullezese keuken is van internationaal klasse. Bovendien bieden de ruime parkeervoorzieningen in ’t Hof plaats aan alle gasten die zich lekker willen laten verwennen in dit 1-2-3-4-5 sterren hotel.

Tijdens de Nationale Zaaidag op 22 april wordt het hotel officieel geopend door Koning Willem-Alexander  burgemeester Marianne Schuurmans  Hulhuizen200, dus dat wordt alweer een feestelijk momentje in het anders zo rustige buurtschap. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*