Huldiging slagwerkerTs na deelname kampioenschap

Eigenlijk maakt het niks uit of de doornenburgse slagwerkers het kampioenschap halen of niet, ze worden hoe dan ook gehuldigd door de vereniging. En dat is nog niet alles.

Doornenburg bruist!

Want op zaterdag 13 april a.s. zal de slagwerkgroep van prachtharmonie St. Caecilia uit Doornenburg deelnemen aan het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschap (ONSK) in het Schaffelaartheater in kiepkesdurp Barneveld.

De slagwerkerTs nemen deel in de topklasse van het kampioenschap (zal ôk es nie) en strijden om de nationale titel met slagwerkgroepen uit Susteren en Leveroy. Dat is natuurlijk niet mis, maar onze wereldkampioenen zijn wel wat gewend.

Eén dag ná het kampioenschap, op zondag 14 april,  zal St. Caecilia ongeacht het resultaat haar slagwerkgroep huldigen voor hun deelname aan het kampioenschap. Deze informele huldiging zal plaatsvinden om 16:00 uur in het Ontmoetingscentrum en begint met een optreden van de CHAMPIONE zelf. Zij zullen het werk “Equilibrium” van componist Etienne Houben ten gehore brengen, dat zij hebben gespeeld tijdens het kampioenschap.

Mocht het zo zijn dat de slagwerkgroep daadwerkelijk het kampioenschap heeft binnengehaald, zal aansluitend aan het optreden de gelegenheid zijn om alle leden van de slagwerkgroep individueel hiermee te feliciteren. Harmonie St. Caecilia nodigt iedereen van harte uit bij dit optreden van de slagwerkgroep – en hopelijk aansluitende huldiging – aanwezig te zijn“, zo laat de muziekvereniging weten. Dâjjt mâr wit!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*