De paden op, de lanen in…

Het is LENTE en dus gaan we vogels spotten ien de Klompenwárd!

Ieder jaar rond deze tijd trekt Ben Brouwer van IVN RijnWaal met iedereen die daar zin in heeft de polder in. Kijken naar de ontluikende natuur. Spotten van nestelende vogels of een eerste ijsvogel, rennende kniene of wellicht een bever. De Klompenwaard is gewoon een prachtig struingebied met een grote verscheidenheid aan planten en dieren.

De excursie start op zondag 7 april om 08.00 uur en het is verzamelen geblazen bij het toegangshek van fort Pááándere. Deelname is GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ maar een vrijwillige bijdrage wordt natuurlijk op prijs gesteld.

O ja… denk erom om waterdichte wandelschoenen of laarzen mee te nemen. En natuurlijk een verrekiekerT.

Meer snuffelinfo staat HIERO. Struin ze!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*