Zomertijd!

Het fenomeen zomertijd staat ter discussie in het europese parlement. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen voor doornenburg?

Hoera, het is weer ZOMERTIJD!

Sinds vanmorgen héél vroeg – 02:00 uur om precies te zijn – is de officiële zomertijd weer ingegaan.

En dat betekent dat het gevoelsmatig vanaf nu één uur eerder opstaan geblazen is. Eén uur eerder aan de koffie. Eén uur eerder naar het werk. Eén uur eerder de ieniemienies aan het bed met “ik ben wakker!”.

Gelukkig duurt dat gevoel meestal maar éen of een paar dagen, dan zijn de meeste mensen eraan gewend. De ophef in het Europese parlement over de schadelijkheid van het fenomeen lijkt dan ook erg overtrokken. Als je op vakantie gaat kom je ook vaak in een land met een andere tijdzone terecht, dan hoor je niemand klagen.

Zomertijd betekent dus ook één uur eerder het nei-js over Doornenburg kunnen lezen!  En wie wil dat nou niet? U ziet: elluk nadeel hep z’n voordeel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*