Merlijntjes genieten van vocaal bezoek “Voices”

Regelmatig worden de Merlijntjes verwend via optredens van lokale artiesten. Woensdag was het de beurt aan “Voices”.

Afgelopen woensdagavond kregen de Merlijntjes aan de Clara bezoek.

Bezoek van een aantal dames die deel uitmaken van het vocale ensemble “Voices”. Een dameskoor dat inmiddels behoorlijk aan de weg timmert en bestaan uit voornamelijk Doornenburgse en Gendtse schonen, hier en daar aangevuld met wat ‘import’ uut Hàldere.

Het gezelschap gaf een gezellig huiskamerconcert voor de krasse senioren. “Voices” presenteerde een gevarieerd repertoire van Engelse en Nederlandse liedjes die lekker in het gehoor liggen en voor de senioren herkenbaar waren. Nummers als Thunderstruck Te Lourdes op de bergen en Killing in the Name De Mallemolen van het Leven werden afgewisseld met Engelstalig repertoire van de Beatles, Cats en BZN.

Kortom… een gezellige, gevarieerde muziekavond waarbij veel werd gelachen. Vooral door “Voices” zelf trouwens.

Blijft de vraag: wanneer staat het gezelschap weer op de bühne in Doornenburg? Dat blijft nog even het geheim van de dames. Gelukkig hebben we de foto’s nog…

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*