Open middag laat jeugd kennismaken met tennis

Hartstikke druk was het op d’n Vijzel. Op de tennisvelden dan.

Want op woensdag 20 maart organiseerde TC Doornenburg voor de allereerste keer een tennismiddag onder leiding van trainer Ron Tijshen. Doel was om jong en oud kennis te laten maken met deze tak van sport.

De tennisvereniging bestaat nu uit 240 leden, waarvan 40 jeugdleden. En ondanks de lichte regen en bewolking hebben 14 kinderen aan de middag deelgenomen. Naast het beoefenen van de diverse tennisvaardigheden kon de jeugd zich ook uitleven op het luchtkussen. Zonder tennisballen wel te verstaan.

Na afloop kregen de blagen een diploma uitgereikt. Allemaal geslaagd! Goed hè?

Tóch zin gekregen om een strak pannetje te tennissen de komende weken? Voor meer info klik HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*