Pien eerste mini-lid van harmonie

De PR afdeling van prachtharmonie St. Caecilia Doornenburg heeft weer een nei-je troef bedacht.

Het St. Caecilia Mini-Lid.

Stel, je bent ongeveer 1 jaar en je blaakt van zelfvertrouwen, je douwt de boks regelmatig vol, kunt een flinke moel opzetten en je heb een muzikale knobbel. Ergens. Dan kun je vanaf dit jaar ‘Mini lid’ worden van de muziekvereniging.

Pien Keizers werd geboren op 31 oktober 2018 en mag zich sinds dit weekend het eerste ‘mini-lid’van St. Caecilia noemen. Haar ouders Lisa en Wout Keijzers zijn net als opa Bennie Peters actief als slagwerkers bij de vereniging.

Ekkes kieke wat de PR afdeling nu roept? “Vanaf dit jaar is het mogelijk om uw kind vanaf de geboorte aan te melden als ‘mini-lid’ bij de Doornenburgse muziekvereniging.  Bij opgave krijgt uw kind een welkomstpakket met een (speelgoed) instrument aangeboden.  Voor € 1,50 per maand is uw zoon of dochter ‘mini-lid’ en kan hij/zij  deelnemen aan de activiteiten van de vereniging. Indien uw kind een instrument wilt gaan bespelen wordt het tot 16 jaar een aspirant lid“, zo lezen we op de website van de klup.

Meer info voor volgende mini-leden? Ga naar www.harmoniedoornenburg.nl  voor het inschrijfformulier en welkomstpakket of mail naar secretaris@harmoniedoornenburg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*