Fort exposeert “Kunst door Vrijwilligers”

Fort Pááándere is sinds kort het middelpunt van kunstzinnig Nederland.

Sinds zondag 10 maart is de tentoonstelling “Kunst door Vrijwilligers” te bewonderen in de toeristische Hansaplast trekpleister. Een aantal kunstzinnige vrijwilligers van het fort delen hun passie met bezoekers en laten hun bijzondere kunstvoorwerpen zien.

Kleurrijk glas in lood, wachthuis maquettes, foto’s van Klompenwaard en andere omliggende polders, houtsnijwerk en nog veul meer maken deel uit van de expositie, die gratis toegankelijk is in het fort. Met tank aan initiatiefnemers Wilma en Willy Damen, Peter en Anneke Strijbos, Elfriede Barten, Mieke Montanus en Frits van Kesteren.

De tentoonstelling is nog tot en met 28 april a.s. te bezoeken, waarbij ook een prijsvraag is verbonden aan het bezoek. Hoofdprijs voor de winnaar is een heerlijke appeltaart!

Meer info staat HIERO.  Openingstijden en overige info staan DAARO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*