Merlijntjes zoeken ansichtkaarten

En dan nu een oproep!

Want het animatieteam van zorgvoorziening Merlijn is op zoek naar ansichtkaarten.
Van die kleurrijke, ouderwetse kaarten die je vroeger via de postbode kreeg als je kennissen of familieleden op vakantie waren. Of je was jarig. Of je was geslaagd. Of zomaar.

De activiteitenbegeleiders zoeken dus die oude kaarten. Gebruikt. Geknoeffeld. Gloednei-j. Maakt niet uit. Het allerliefst met afbeeldingen van dieren of huizen of vakantieadresjes. Als het maar kleurrijk is, want ze gaan er iets leuks mee doen!

Heeft u er ergens nog een paar of misschien wel een hele stapel ergens liggen? Douw ze in een enveloppe en prop ze in de brievenbus van de Merlijn. Clara van Delwigstraat. Doornenburg. En eeuwige dank zal uw lot zijn.

1 Comment

  1. Goede avond
    ik heb vanaf mijn 16 de alle kaarten verzameld zitten in albums verjaardag, vakantie, geboorte overlijden , ik heb geen idee hoeveel het er zijn. ik wil er niet vanaf maar mocht mij wat gebeuren weet ik nu al zeker dat ze de papierbak in gaan. dus om dit te voorkomen schenk ik ze liever weg zodat ze nog een bestemming krijgen.
    Annegré

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*