Duofiets zoekt laatste sponsors

Okee Doornenburg en omstreken, we gaan èkkes op de repeat stand.

Want de Stichting Leefbaar Doornenburg en Werkgroep Doornenburg hebben eind vorig jaar hun bevallige schoudertjes gezet onder het project DUOFIETS. Een sponsoractie om samen met de Merlijntjes en Fysio Lingewaard geld in te zamelen om het superhandige FUN2GO hulpmiddel aan te schaffen.

Zullen we nog èkkes die grijze massa opschudden? LuisterT: “De ‘Fun2Go’ is een duofiets waarbij de bestuurder en bijrijder naast elkaar zitten. 1 persoon remt en stuurt en 2 personen kunnen trappen met trapondersteuning. De fiets is geschikt voor mensen die niet zoveel kracht en evenwicht hebben, die niet meer kunnen participeren in het verkeer, of die visueel beperkt zijn”.

De duofiets biedt mogelijkheden om gezellig door Doornenburg of de natuur te koersen. Soort van ‘Tour de Doornenbourg‘. En dus worden er SPONSORS gezocht!

Want al héél wat sponsors hebben een donatie gedaan om de duofiets financieel mogelijk te maken. Alleen dat allerlaatste tuutje met geld missen ze nog!

Dusssss…SPONSOR MEE! Uw bijdrage kan gestort worden op NL93 RABO 0157416577 t.n.v. Stichting Leefbaar Doornenburg onder vermelding van ‘duofiets’. Schuifelend Doornenburg zal er blij mee zijn!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*